Φυσικοθεραπευτικό κέντρο

Το φυσικοθεραπευτικό κέντρο Ρόδου Laoudikos Laser ιδρύθηκε το 2009. Είναι το επιστέγασμα μιας 25ετούς προσπάθειας και ενασχόλησης  με  την φυσικοθεραπεία και αποκατάσταση. Στο Laoudikos Laser θα βρείτε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό στον τομέα της Φυσικοθεραπείας.

Περισσότερα...

jm-medicine

Αποσυμπίεση μέσης - αυχένα

accuspina

Η αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης με την μέθοδο IDD therapy είναι μια αποδεδειγμένη θεραπεία για την κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου, για την οσφυαλγία, την ισχιαλγια, το αυχενικό σύνδρομο και την δισκοπάθεια .

Περισότερα...

Μέθοδος PULLSTAR

pulstar photo

Ξεκίνησε στο laoudikos laser η θεραπεία με την μέθοδο pullstar. Είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος εξέτασης της σπονδυλικής στήλης και θεραπείας ταυτόχρονα!

Περισότερα...

Κρουστικός Υπέρηχος

BTL-5000SWT-POWER trolley 1024x1024

Shock Wave BLT 5000

Σαββάκης Παντελής

Εδώ και αρκετά χρόνια  πάσχω απο κήλες  μεσοσπονδυλίου δίσκου  τρείς  στον αυχένα  και δύο  στη μέση.Ειδικά  στον αυχένα είχα μια φοβερή  κρίση έκανα  μαγνητική  και μου είπαν ότι πρέπει  να κάνω χειρουργείο το συντομότερο.Πόναγα  φοβερά τον αυχένα μου και δεν μπορούσα να βρω θέση για το χέρι μου.Είχα ετοιμάσει  εισητήρια για να πάω σε γιατρό στην θεσσαλονίκη μέχρι που κάποιος φίλος  μου είπε για τον κύριο Λαουδίκο τον επισκέφτηκα μου εξήγησε  πως μπορεί να με βοηθήσει άμεσα .Ξεκίνησα θεραπεία  και κάθε μέρα  ένιωθα καλύτερα μέχρι σε σημειο να αρχίσω κανονικά να δουλεύω μετά απο μερικές επισκέψεις.Απο τότε ότι  πρόβλημα προκύψει που έχει σχέση  με  την σπονδυλική μου στήλη απευθύνομαι στον κύριο Λαουδίκο  και μου βρίσκει πάντα την λύση.
 
Οι  κήλες μου έχουν συρρικνωθεί και είναι στην διάθεση του οποιουδήποτε να δεί τις μαγνητικές  μου.
 
ΣΑΒΒΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ATR Med

Είναι η μοναδική συσκευή που διαθέτει τη λειτουργία NRV, με συχνότητες μικρότερες των 300kHz

atr-med

Διαμαγνητική Αντλία

Η θεραπεία με τη χρήση Διαμαγνητικής Αντλίας, μιας προηγμένης ιατρικής συσκευής, κατέχει ξεχωριστή θέση στις φυσιοθεραπευτικές υπηρεσίες

diamagnetic pump

banner

Στοιχεία επικοινωνίας

Laoudikos Laser

Γεωργίου Σεφέρη 118
85100 ΡΟΔΟΣ

Τηλέφωνα

Σταθερό: 2241029900
Κινητό: 6944774627
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργείας

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

08:30 - 13:00, 16:30 - 21:00

 

Ακολουθείστε μας

facebook youtube twitter