Φυσικοθεραπευτικό κέντρο

Το φυσικοθεραπευτικό κέντρο Ρόδου Laoudikos Laser ιδρύθηκε το 2009. Είναι το επιστέγασμα μιας 25ετούς προσπάθειας και ενασχόλησης  με  την φυσικοθεραπεία και αποκατάσταση. Στο Laoudikos Laser θα βρείτε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό στον τομέα της Φυσικοθεραπείας.

Περισσότερα...

jm-medicine

Αποσυμπίεση μέσης - αυχένα

accuspina

Η αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης με την μέθοδο IDD therapy είναι μια αποδεδειγμένη θεραπεία για την κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου, για την οσφυαλγία, την ισχιαλγια, το αυχενικό σύνδρομο και την δισκοπάθεια .

Περισότερα...

Μέθοδος PULLSTAR

pulstar photo

Ξεκίνησε στο laoudikos laser η θεραπεία με την μέθοδο pullstar. Είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος εξέτασης της σπονδυλικής στήλης και θεραπείας ταυτόχρονα!

Περισότερα...

Κρουστικός Υπέρηχος

BTL-5000SWT-POWER trolley 1024x1024

Shock Wave BLT 5000

ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΡΘΩΤΙΚΩΝ ΠΕΛΜΑΤΩΝ PEDCAD

To Laoudikos Laser χρησιμοποιεί για την κατασκευή του ιδανικού ορθωτικού βοηθήματος τον πλέον σύγχρονο ψηφιακό πελματογράφο PedCad, με σύστημα τρισδιάστατης φωτομετρικής στατικής μέτρησης, που αποτυπώνει με ακρίβεια τις ανατομικές ιδιαιτερότητες των ποδιών και ηλεκτρονικής μεταφοράς δεδομένων στην κατασκευαστική μονάδα, πράγμα που επιτυγχάνει:

• την κατασκευή μοναδικών, κατά περίπτωση, πελμάτων με απόλυτη ακρίβεια

• τη δυνατότητα αναπαραγωγής πέλματος λόγω αποθήκευσης του ατομικού αρχείου του ασθενούς

• την απόλυτη άνεση και ποιότητα κατασκευής, βασισμένων σε εμβιομηχανικά κριτήρια για την επιλογή του υλικού

• τέλεια εφαρμογή σε υποδήματα όλων των τύπων

Tα ειδικά ορθωτικά πέλματα τα οποία τοποθετούνται στα υποδήματα επιτυγχάνουν ομοιόμορφη κατανομή των πιέσεων σε όλη την επιφάνεια του πέλματος και αποφόρτιση των καταπονημένων αρθρώσεων του ποδιού, με συνέπεια τη βελτίωση της στάσης του σώματος, καλύτερο έλεγχο της ισορροπίας και την απαλλαγή από τους ανεπιθύμητους πόνους.

Τα ορθωτικά πέλματα στηρίζουν τις αρθρώσεις του πέλματος, κατανέμοντας ομοιόμορφα τις πιέσεις που ασκούνται σε όλη την επιφάνειά του, έτσι ώστε το πόδι να λειτουργεί φυσιολογικά, χωρίς να ασκείται πίεση ή τριβή σε κάποιο σημείο του, κατά τη βάδιση ή την αθλητική δραστηριότητα. Αυτό βοηθάει στο να βαδίζουμε σωστά χωρίς πόνο στα άκρα, αλλά να προστατεύουμε τις αρθρώσεις μας (γόνατα, ισχία, σπονδυλική στήλη), από τους κραδασμούς, με αποτέλεσμα τη μείωση της μηχανικής επιβάρυνσης στα πόδια και στον κορμό καθώς και της μυϊκής κόπωσης, διευκολύνοντας τις καθημερινές μας δραστηριότητες.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩΝΤΑΙ ΟΡΘΩΤΙΚΑ ΠΕΛΜΑΤΑ:

• Πλατυποδία - Κοιλοποδία - Ιπποποδία
• Ραιβο-Βλαισσοποδία
• Μεταταρσαλγία
• Άκανθα πτέρνας
• Hallux Valgus - σφυροδακτυλία
• Ανισοσκελία
• Κύφωση - Σκολίωση
• Διαβητικό Πόδι
• Αρθρίτιδες - Τενοντίτιδες
• Σοβαρά Διαστρέμματα, Αθλητικές Κακώσεις κάτω άκρων
• Χονδροπάθεια επιγονατίδος
• Κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου - Ισχιαλγία - Οσφυαλγία
• Αθλητές, προληπτικά
• Επαγγελματίες με καθημερινή ορθοστασία

Τα ισοκινητικά μηχανήματα

Τα ισοκινητικά μηχανήματα χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση και αποκατάσταση μυικών ή νευρολογικών προβλημάτων.

Το ισοκινητικό Kin-Com μας επιτρέπει να λαμβάνουμε πληροφορίες για την κατάσταση των μυών και την αποκατάσταση τους. Στην ισοκίνηση έχουμε σταθερή γωνιακή ταχύτητα σε όλο το εύρος κίνησης σε αντίθεση με την ισοτονική όπου το βάρος είναι σταθερό αλλά μεταβάλλεται η ταχύτητα. Έτσι με την ισοκίνηση έχουμε γρήγορη ενδυνάμωση με ασφάλεια.

Διαβάστε περισσότερα: Τα ισοκινητικά μηχανήματα

Hilterapia®

Hilterapia

Η Hilterapia® είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος, πιστοποιημένη από την FDA (Food and Drug Administration), που παρέχει στους ασθενείς γρήγορες, απλές, σίγουρες και μη επεμβατικές λύσεις στο πρόβλημα του πόνου που οφείλεται σε παθήσεις των μυών και των τενόντων, καθώς και σε εκφυλιστικές παθήσεις των αρθρώσεων, οι οποίες μέχρι σήμερα δεν ήταν δυνατόν να αντιμετωπιστούν με τις παραδοσιακές θεραπευτικές μεθόδους.

Διαβάστε περισσότερα: Hilterapia®

Βιοανάδραση

Είναι μια συσκευή βιοανάδρασης την οποία ο θεραπευτής χρησιμοποιεί για να καθορίσει ποιες συχνότητες του ήχου, καθώς και τα συνοδευτικά παλμικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία, θα προκαλέσουν μια διέγερση στο αυτόνομο νευρικό σύστημα του ασθενούς. 

Διαβάστε περισσότερα: Βιοανάδραση

Accu spinna αποσυμπίεση σπονδυλικής στήλης

accuspinaΗ αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης με την μέθοδο IDD therapy είναι μια αποδεδειγμένη θεραπεία για την κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου, για την οσφυαλγία, την ισχιαλγια, το αυχενικό σύνδρομο και την δισκοπάθεια .Είναι μια μη χειρουργική μέθοδος μη επεμβατική, και τυπικά δεν περιλαμβάνει φάρμακα για τον πόνο. Η θεραπεία δεν είναι μόνο ασφαλής και ανώδυνη, αλλά και άνετη και ξεκούραστη. Η διάρκεια της θεραπείας περιλαμβάνει περίπου 20 συνεδρίες θεραπείας και ολοκληρώνεται σε περίπου 30 ημέρες. Κάθε συνεδρία γίνεται από πιστοποιημένο φυσικοθεραπευτή που έχει εκπαιδευτεί από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας. Οι συνεδρίες είναι σύντομες, διαρκούν περίπου 30 λεπτά.

Διαβάστε περισσότερα: Accu spinna αποσυμπίεση σπονδυλικής στήλης

ATR Med

Είναι η μοναδική συσκευή που διαθέτει τη λειτουργία NRV, με συχνότητες μικρότερες των 300kHz

atr-med

Διαμαγνητική Αντλία

Η θεραπεία με τη χρήση Διαμαγνητικής Αντλίας, μιας προηγμένης ιατρικής συσκευής, κατέχει ξεχωριστή θέση στις φυσιοθεραπευτικές υπηρεσίες

diamagnetic pump

banner

Στοιχεία επικοινωνίας

Laoudikos Laser

Γεωργίου Σεφέρη 118
85100 ΡΟΔΟΣ

Τηλέφωνα

Σταθερό: 2241029900
Κινητό: 6944774627
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργείας

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

08:30 - 13:00, 16:30 - 21:00

 

Ακολουθείστε μας

facebook youtube twitter