Φυσικοθεραπευτικό κέντρο

Το φυσικοθεραπευτικό κέντρο Ρόδου Laoudikos Laser ιδρύθηκε το 2009. Είναι το επιστέγασμα μιας 25ετούς προσπάθειας και ενασχόλησης  με  την φυσικοθεραπεία και αποκατάσταση. Στο Laoudikos Laser θα βρείτε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό στον τομέα της Φυσικοθεραπείας.

Περισσότερα...

jm-medicine

Αποσυμπίεση μέσης - αυχένα

accuspina

Η αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης με την μέθοδο IDD therapy είναι μια αποδεδειγμένη θεραπεία για την κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου, για την οσφυαλγία, την ισχιαλγια, το αυχενικό σύνδρομο και την δισκοπάθεια .

Περισότερα...

Μέθοδος PULLSTAR

pulstar photo

Ξεκίνησε στο laoudikos laser η θεραπεία με την μέθοδο pullstar. Είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος εξέτασης της σπονδυλικής στήλης και θεραπείας ταυτόχρονα!

Περισότερα...

Κρουστικός Υπέρηχος

BTL-5000SWT-POWER trolley 1024x1024

Shock Wave BLT 5000

ΘΕΡΑΠΕΙΑ PULSTAR

Tο PULSTAR είναι το τελευταίο από μια σειρά μηχανημάτων που εξελίχθηκε μέσα από έρευνες σε κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας με στόχο την αξιολόγηση και τη θεραπεία μυοσκελετικών προβλημάτων. Το PULSTAR αναλύει κάθε σπονδυλικό επίπεδο ή άρθρωση ξεχωριστά και προβάλλει τα αποτελέσματα της ανάλυσης και θεραπείας στην οθόνη.


pulstar photoΗ ανάλυση βασίζεται στο πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο το οποίο πρώτη χρησιμοποίησε η ΝASA στις έρευνές της με τα πληρώματα των διαστημικών λεωφορείων.

Το PULSTAR ξεχωρίζει από τα άλλα θεραπευτικά μηχανήματα γιατί έχει τη δυνατότητα να κάνει αξιολόγηση- ανάλυση της σπονδυλικής στήλης και των αρθρώσεων με έναν μοναδικό τρόπο. Έτσι ο ασθενής δεν υποβάλλεται σε καινούργιες εξετάσεις για το πρόβλημά του που κοστίζουν σε χρόνο και χρήμα.

Τα πρωτόκολλα του PULSTAR έχουν την ικανότητα να αξιολογούν και τους μυς του ανθρώπινου σώματος και να βρίσκουν και να θεραπεύουν επώδυνα σημεία σε αυτούς (trigger points) όπως και να ερεθίζουν σημεία βελονισμού. Το PULSTAR κατά τη διάρκεια της θεραπείας κατευθύνει τον θεραπευτή ως προς το είδος και τη διάρκεια της θεραπείας και επαναξιολογεί και τυπώνει τα αποτελέσματα της ανάλυσης και θεραπείας και κρατάει αρχείο για αυτά.

Μέσω των δονήσεων της κεφαλής (activator) πραγματοποιείται κινητοποίηση-mobilization των μαλακών μορίων της περιοχής όπως και των αρθρώσεων της σπονδυλικής στήλης στα συγκεκριμένα επίπεδα όπου γίνεται η θεραπεία. Η κινητοποίηση ενεργοποιεί τον κατιόντα ανασταλτικό μηχανισμό του πόνου, ο οποίος επεκτείνεται από την περιυδραγώγιμο φαιά περιοχή του εγκεφάλου μέχρι το επίπεδο του νωτιαίου μυελού και διακόπτει τα επώδυνα κεντρομόλα ερεθίσματα που έρχονται από την περιφέρεια στο επίπεδο των οπίσθιων κεράτων του νοτιαίου μυελού. Αποτέλεσμα αυτών είναι η αναλγησία.

Το PULSTAR αξιολογεί και θεραπεύει: αυχενικό σύνδρομο, κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου, αυχενοβραχιόνιο σύνδρομο, αθλητικές κακώσεις, πόνο στον ώμο, πόνο στην πλάτη, πόνο στο πέλμα, οστεοαρθρίτιδα, οσφυαλγία, ισχυαλγία, πόνο στο ίσχυο, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, αυχενικό, πονοκέφαλο, ιλίγγους κτλ.

Η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητα του μηχανήματος απορρέουν από το συνδυασμό αξιολόγησης- θεραπείας- επαναξιολόγησης κάθε φορά που ο ασθενής επισκέπτεται το φυσικοθεραπευτικό κέντρο. Ο ασθενής μπορεί να ζητήσει τα αποτελέσματα μιας μεμονωμένης θεραπείας- αξιολόγησης ή τα συγκριτικά αποτελέσματα μεταξύ πρώτης και τελευταίας θεραπείας.

ATR Med

Είναι η μοναδική συσκευή που διαθέτει τη λειτουργία NRV, με συχνότητες μικρότερες των 300kHz

atr-med

Διαμαγνητική Αντλία

Η θεραπεία με τη χρήση Διαμαγνητικής Αντλίας, μιας προηγμένης ιατρικής συσκευής, κατέχει ξεχωριστή θέση στις φυσιοθεραπευτικές υπηρεσίες

diamagnetic pump

banner

Στοιχεία επικοινωνίας

Laoudikos Laser

Γεωργίου Σεφέρη 118
85100 ΡΟΔΟΣ

Τηλέφωνα

Σταθερό: 2241029900
Κινητό: 6944774627
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργείας

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

08:30 - 13:00, 16:30 - 21:00

 

Ακολουθείστε μας

facebook youtube twitter