Φυσικοθεραπευτικό κέντρο

Το φυσικοθεραπευτικό κέντρο Ρόδου Laoudikos Laser ιδρύθηκε το 2009. Είναι το επιστέγασμα μιας 25ετούς προσπάθειας και ενασχόλησης  με  την φυσικοθεραπεία και αποκατάσταση. Στο Laoudikos Laser θα βρείτε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό στον τομέα της Φυσικοθεραπείας.

Περισσότερα...

jm-medicine

Αποσυμπίεση μέσης - αυχένα

accuspina

Η αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης με την μέθοδο IDD therapy είναι μια αποδεδειγμένη θεραπεία για την κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου, για την οσφυαλγία, την ισχιαλγια, το αυχενικό σύνδρομο και την δισκοπάθεια .

Περισότερα...

Μέθοδος PULLSTAR

pulstar photo

Ξεκίνησε στο laoudikos laser η θεραπεία με την μέθοδο pullstar. Είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος εξέτασης της σπονδυλικής στήλης και θεραπείας ταυτόχρονα!

Περισότερα...

Κρουστικός Υπέρηχος

BTL-5000SWT-POWER trolley 1024x1024

Shock Wave BLT 5000

piezo shockwave technology

Το piezo shock wave αποτελεί καινοτομία στην θεραπεία κρουστικών υπερήχων καθώς εφαρμόζεται στη θεραπεία των σημείων πυροδότησης πόνου (trigger points).

Το piezo shock wave αποτελεί καινοτομία στην θεραπεία κρουστικών υπερήχων καθώς εφαρμόζεται στη θεραπεία των σημείων πυροδότησης πόνου (trigger points).

Σελίδα 2

 Αυτή η εξέλιξη επέκτεινε το εύρος των δυνατών παθήσεων που μπορούν να θεραπευτούν, περιλαμβάνοντας όλα τα περισταστικά Συνδρόμου Μυοπεριτονικού Πόνου (Myofascial Pain Syndrome).
Πλέον ο θεραπευτής μπορεί να εκμεταλλευτεί σε μεγάλο βαθμό τις μεγάλες δυνατότητες της θεραπείας κρουστικών κυμάτων σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος εμφανίζονται Σημεία Πυροδότησης Πόνου.

Τα Σημεία Πυροδότησης Πόνου είναι τοπικές σκληρύνσεις, υπερευαίσθητα σημεία στους σκελετικούς μύες. Μπορούν να προκαλέσουν μια ποικιλία διαφορετικών πόνων, ακόμα και σε περιοχές μακριά από τη θέσης τους, καθώς και προβλήματα κινητικότητας και μυϊκής ισχύος.

Ο εντοπισμός τους είναι πανεύκολος λόγω της υψηλής εστίασης των κρουστικών κυμάτων, ακόμα και σε μεγάλο βάθος με τη δυνατότητα επιλογής του βάθους εστίασης της συσκευής κρουστικών κυμάτων της Richard Wolf μέσω των ειδικών κεφαλών-επιθεμάτων. Επίσης, αποφεύγεται με αυτό τον τρόπο και ο πόνος της ψηλάφησης που χρησιμοποιείται στην κλασσική εύρεση των σημείων πυροδότησης πόνου.

ATR Med

Είναι η μοναδική συσκευή που διαθέτει τη λειτουργία NRV, με συχνότητες μικρότερες των 300kHz

atr-med

Διαμαγνητική Αντλία

Η θεραπεία με τη χρήση Διαμαγνητικής Αντλίας, μιας προηγμένης ιατρικής συσκευής, κατέχει ξεχωριστή θέση στις φυσιοθεραπευτικές υπηρεσίες

diamagnetic pump

banner

Στοιχεία επικοινωνίας

Laoudikos Laser

Γεωργίου Σεφέρη 118
85100 ΡΟΔΟΣ

Τηλέφωνα

Σταθερό: 2241029900
Κινητό: 6944774627
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργείας

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

08:30 - 13:00, 16:30 - 21:00

 

Ακολουθείστε μας

facebook youtube twitter