Φυσικοθεραπευτικό κέντρο

Το φυσικοθεραπευτικό κέντρο Ρόδου Laoudikos Laser ιδρύθηκε το 2009. Είναι το επιστέγασμα μιας 25ετούς προσπάθειας και ενασχόλησης  με  την φυσικοθεραπεία και αποκατάσταση. Στο Laoudikos Laser θα βρείτε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό στον τομέα της Φυσικοθεραπείας.

Περισσότερα...

jm-medicine

Αποσυμπίεση μέσης - αυχένα

accuspina

Η αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης με την μέθοδο IDD therapy είναι μια αποδεδειγμένη θεραπεία για την κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου, για την οσφυαλγία, την ισχιαλγια, το αυχενικό σύνδρομο και την δισκοπάθεια .

Περισότερα...

Μέθοδος PULLSTAR

pulstar photo

Ξεκίνησε στο laoudikos laser η θεραπεία με την μέθοδο pullstar. Είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος εξέτασης της σπονδυλικής στήλης και θεραπείας ταυτόχρονα!

Περισότερα...

Κρουστικός Υπέρηχος

BTL-5000SWT-POWER trolley 1024x1024

Shock Wave BLT 5000

Accu spinna αποσυμπίεση σπονδυλικής στήλης

accuspinaΗ αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης με την μέθοδο IDD therapy είναι μια αποδεδειγμένη θεραπεία για την κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου, για την οσφυαλγία, την ισχιαλγια, το αυχενικό σύνδρομο και την δισκοπάθεια .Είναι μια μη χειρουργική μέθοδος μη επεμβατική, και τυπικά δεν περιλαμβάνει φάρμακα για τον πόνο. Η θεραπεία δεν είναι μόνο ασφαλής και ανώδυνη, αλλά και άνετη και ξεκούραστη. Η διάρκεια της θεραπείας περιλαμβάνει περίπου 20 συνεδρίες θεραπείας και ολοκληρώνεται σε περίπου 30 ημέρες. Κάθε συνεδρία γίνεται από πιστοποιημένο φυσικοθεραπευτή που έχει εκπαιδευτεί από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας. Οι συνεδρίες είναι σύντομες, διαρκούν περίπου 30 λεπτά.

 Με την μέθοδο αυτή μπορούμε να απομονώσουμε τον σπόνδυλο που υπάρχει κήλη με ένα σύστημα υψηλής τεχνολογίας ελεγχόμενο από υπολογιστή που δημιουργεί αρνητική πίεση από 25 mm θετικά υδραργύρου σε 150 mm αρνητικά υδραργύρου δημιουργώντας ενυδάτωση στον δίσκο περισσότερη οξυγόνωση στην περιοχή με αποτέλεσμα να υπάρχει προς το τέλος της θεραπείας συρρίκνωση του μεγέθους της κήλης.

Είναι η μοναδική αξιόπιστη θεραπεία καθώς αναπτύχθηκε από μια ομάδα ειδικών, συμπεριλαμβανομένων νευροχειρουργών, ορθοπεδικών, οστεοπαθητικών, χειροπρακτικών, νευρολόγων, και φυσιοθεραπευτών.

Το κόστος της θεραπείας είναι ελάχιστο σε σύγκριση με το κόστος της χειρουργικής επέμβασης.

Από μελέτες που έχουν γίνει στις ΗΠΑ το 92% των ασθενών που υποβάλλονται στην θεραπεία αυτή παρουσιάζουν ικανοποιητικά αποτελέσματα και ξεπερνούν ουσιαστικά το πρόβλημα με τον πόνο στην σπονδυλική τους στήλη.

Το LaoudikosLaser είναι το μόνο φυσικοθεραπευτήριο στην Ελλάδα που εφαρμόζεται η IDD Therapy με εκπληκτικά αποτελέσματα.

ATR Med

Είναι η μοναδική συσκευή που διαθέτει τη λειτουργία NRV, με συχνότητες μικρότερες των 300kHz

atr-med

Διαμαγνητική Αντλία

Η θεραπεία με τη χρήση Διαμαγνητικής Αντλίας, μιας προηγμένης ιατρικής συσκευής, κατέχει ξεχωριστή θέση στις φυσιοθεραπευτικές υπηρεσίες

diamagnetic pump

banner

Στοιχεία επικοινωνίας

Laoudikos Laser

Γεωργίου Σεφέρη 118
85100 ΡΟΔΟΣ

Τηλέφωνα

Σταθερό: 2241029900
Κινητό: 6944774627
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργείας

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

08:30 - 13:00, 16:30 - 21:00

 

Ακολουθείστε μας

facebook youtube twitter