Φυσικοθεραπευτικό κέντρο

Το φυσικοθεραπευτικό κέντρο Ρόδου Laoudikos Laser ιδρύθηκε το 2009. Είναι το επιστέγασμα μιας 25ετούς προσπάθειας και ενασχόλησης  με  την φυσικοθεραπεία και αποκατάσταση. Στο Laoudikos Laser θα βρείτε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό στον τομέα της Φυσικοθεραπείας.

Περισσότερα...

jm-medicine

Αποσυμπίεση μέσης - αυχένα

accuspina

Η αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης με την μέθοδο IDD therapy είναι μια αποδεδειγμένη θεραπεία για την κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου, για την οσφυαλγία, την ισχιαλγια, το αυχενικό σύνδρομο και την δισκοπάθεια .

Περισότερα...

Μέθοδος PULLSTAR

pulstar photo

Ξεκίνησε στο laoudikos laser η θεραπεία με την μέθοδο pullstar. Είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος εξέτασης της σπονδυλικής στήλης και θεραπείας ταυτόχρονα!

Περισότερα...

Κρουστικός Υπέρηχος

BTL-5000SWT-POWER trolley 1024x1024

Shock Wave BLT 5000

Βιοανάδραση

Είναι μια συσκευή βιοανάδρασης την οποία ο θεραπευτής χρησιμοποιεί για να καθορίσει ποιες συχνότητες του ήχου, καθώς και τα συνοδευτικά παλμικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία, θα προκαλέσουν μια διέγερση στο αυτόνομο νευρικό σύστημα του ασθενούς. 


Η προσωρινή διέγερση από αυτές τις συχνότητες, σε ασθενείς προκαλεί την χαλάρωση, την μυϊκή επανεκπαίδευση και αποκατάσταση. Το σώμα επιστρέφει στην προηγούμενη κατάσταση της ευεξίας που είχε, εξισορροπούνται οι οργανικές λειτουργίες. Η θεραπεία αυτή αποτελεί μια ολιστική αντιμετώπιση των προβλημάτων του οργανισμού με ανώδυνη εφαρμογή και άριστα αποτελέσματα.
Χρησιμοποιείται για θεραπεία χρόνιου πόνου, ημικρανίες, άγχος, οστεοπόρωση, στη διακοπή καπνίσματος και σε πάρα πολλές ακόμα παθήσεις που άλλες θεραπείες δεν μπορούν να ανταποκριθούν.

 

ATR Med

Είναι η μοναδική συσκευή που διαθέτει τη λειτουργία NRV, με συχνότητες μικρότερες των 300kHz

atr-med

Διαμαγνητική Αντλία

Η θεραπεία με τη χρήση Διαμαγνητικής Αντλίας, μιας προηγμένης ιατρικής συσκευής, κατέχει ξεχωριστή θέση στις φυσιοθεραπευτικές υπηρεσίες

diamagnetic pump

banner

Στοιχεία επικοινωνίας

Laoudikos Laser

Γεωργίου Σεφέρη 118
85100 ΡΟΔΟΣ

Τηλέφωνα

Σταθερό: 2241029900
Κινητό: 6944774627
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργείας

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

08:30 - 13:00, 16:30 - 21:00

 

Ακολουθείστε μας

facebook youtube twitter