Φυσικοθεραπευτικό κέντρο

Το φυσικοθεραπευτικό κέντρο Ρόδου Laoudikos Laser ιδρύθηκε το 2009. Είναι το επιστέγασμα μιας 25ετούς προσπάθειας και ενασχόλησης  με  την φυσικοθεραπεία και αποκατάσταση. Στο Laoudikos Laser θα βρείτε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό στον τομέα της Φυσικοθεραπείας.

Περισσότερα...

jm-medicine

Αποσυμπίεση μέσης - αυχένα

accuspina

Η αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης με την μέθοδο IDD therapy είναι μια αποδεδειγμένη θεραπεία για την κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου, για την οσφυαλγία, την ισχιαλγια, το αυχενικό σύνδρομο και την δισκοπάθεια .

Περισότερα...

Μέθοδος PULLSTAR

pulstar photo

Ξεκίνησε στο laoudikos laser η θεραπεία με την μέθοδο pullstar. Είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος εξέτασης της σπονδυλικής στήλης και θεραπείας ταυτόχρονα!

Περισότερα...

Κρουστικός Υπέρηχος

BTL-5000SWT-POWER trolley 1024x1024

Shock Wave BLT 5000

Hilterapia®

Hilterapia

Η Hilterapia® είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος, πιστοποιημένη από την FDA (Food and Drug Administration), που παρέχει στους ασθενείς γρήγορες, απλές, σίγουρες και μη επεμβατικές λύσεις στο πρόβλημα του πόνου που οφείλεται σε παθήσεις των μυών και των τενόντων, καθώς και σε εκφυλιστικές παθήσεις των αρθρώσεων, οι οποίες μέχρι σήμερα δεν ήταν δυνατόν να αντιμετωπιστούν με τις παραδοσιακές θεραπευτικές μεθόδους.

 

Χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Hilterapia® εξασφαλίζονται ταυτόχρονα 3 είδη δράσης: η φωτομηχανική, η φωτοχημική και η φωτοθερμική.
Ο πρωτοποριακός παλμός του λέιζερ HILT® (High Intensity Laser Therapy) χαρακτηρίζεται από την παλμική εκπομπή ενέργειας, η οποία, εξαιτίας του συνόλου των ειδικών χαρακτηριστικών της (υψηλή μέγιστη τιμή ισχύος, σύντομη διάρκεια και συχνότητα επανάληψης των παλμών, μακρύ διάλειμμα μεταξύ του ενός παλμού και του επόμενου), επιτρέπει τη διοχέτευση των κατάλληλων ενεργειακών δόσεων στους ιστούς, ενώ σέβεται επαρκώς το χρόνο θερμικής χαλάρωσής τους.
Αυτό σημαίνει ότι η θεραπεία εφαρμόζεται σε βάθος με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες και χωρίς τον παραμικρό πόνο, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την εφαρμογή.

Ήδη από την πρώτη συνεδρία, η Hilterapia® είναι εντυπωσιακά αποτελεσματική ενάντια στον πόνο, κατά τη θεραπεία παθολογιών όπως η οσφυαλγία, οι πόνοι στον αυχένα, οι θλάσεις, τα μοσχεύματα, οι θυλακίτιδες, οι περιαρθρίτιδες, οι τενοντίτιδες, οι επικονδυλίτιδες, οι τραυματισμοί και τα διαστρέμματα, διαδεδομένες κυρίως σε όσους αθλούνται.
Επιπλέον, η Hilterapia® εξασφαλίζει εντυπωσιακά αποτελέσματα όσον αφορά την ανάπλαση των αρθρικών ιστών σε εκφυλιστικές ασθένειες, όπως για παράδειγμα η αρθρίτιδα.

ATR Med

Είναι η μοναδική συσκευή που διαθέτει τη λειτουργία NRV, με συχνότητες μικρότερες των 300kHz

atr-med

Διαμαγνητική Αντλία

Η θεραπεία με τη χρήση Διαμαγνητικής Αντλίας, μιας προηγμένης ιατρικής συσκευής, κατέχει ξεχωριστή θέση στις φυσιοθεραπευτικές υπηρεσίες

diamagnetic pump

banner

Στοιχεία επικοινωνίας

Laoudikos Laser

Γεωργίου Σεφέρη 118
85100 ΡΟΔΟΣ

Τηλέφωνα

Σταθερό: 2241029900
Κινητό: 6944774627
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργείας

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

08:30 - 13:00, 16:30 - 21:00

 

Ακολουθείστε μας

facebook youtube twitter