Φυσικοθεραπευτικό κέντρο

Το φυσικοθεραπευτικό κέντρο Ρόδου Laoudikos Laser ιδρύθηκε το 2009. Είναι το επιστέγασμα μιας 25ετούς προσπάθειας και ενασχόλησης  με  την φυσικοθεραπεία και αποκατάσταση. Στο Laoudikos Laser θα βρείτε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό στον τομέα της Φυσικοθεραπείας.

Περισσότερα...

jm-medicine

Αποσυμπίεση μέσης - αυχένα

accuspina

Η αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης με την μέθοδο IDD therapy είναι μια αποδεδειγμένη θεραπεία για την κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου, για την οσφυαλγία, την ισχιαλγια, το αυχενικό σύνδρομο και την δισκοπάθεια .

Περισότερα...

Μέθοδος PULLSTAR

pulstar photo

Ξεκίνησε στο laoudikos laser η θεραπεία με την μέθοδο pullstar. Είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος εξέτασης της σπονδυλικής στήλης και θεραπείας ταυτόχρονα!

Περισότερα...

Κρουστικός Υπέρηχος

BTL-5000SWT-POWER trolley 1024x1024

Shock Wave BLT 5000

ATR Med

Το ATR Med είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας της TSEM, συσκευή που μελετήθηκε καικατασκευάστηκε με σκοπό την θεραπεία των τραυμάτων και του πόνου.

 

 

Εκμεταλλεύεται την αλληλεπίδραση που έχουν οι ραδιοσυχνότητες με τον βιολογικό ιστό ενεργοποιώντας τους βιολογικούς μηχανισμούς των κυττάρων, με αποτέλεσμα την έντονη αύξηση της φυσιολογικής δραστηριότητας αυτοΐασης και την άμεση αντιφλεγμονώδη δράση.
Διεγείρει τους ιστούς από τα βαθύτερα στρώματα, αντιμετωπίζοντας τον πόνο και την αιτία που τον προκαλεί, ενώ παράλληλα μειώνει τον χρόνο θεραπείας και επιταχύνει την λειτουργική ανάκτηση.

Διαθέτει σύστημα αυτοπροσαρμογής, που παρέχει ενέργεια επιλεκτικά για κάθε ιστό, καθώς και σύστημα παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο, της αποτελεσματικότητας και της απόκρισης του ιστού στην θεραπεία ενώ ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα διάγνωσης.

Το ATR Med χρησιμοποιεί την παγκόσμια ευρεσιτεχνία(WO/2006/109109) της TSEM : την Προσαρμοζόμενη Ενεργειακή Μεταφορά (σύστημα αυτοελέγχου της παρεχόμενης ενέργειας μέσω ανίχνευσης της σύνθετης αντίστασης του ιστού, biofeedback σε πραγματικό χρόνο). Η ενέργεια ρυθμίζεται αυτόματα βάσει των μεταβολών που υφίσταται η σύνθετη αντίσταση του ιστού κατά την διάρκεια της θεραπείας. Έτσι ο ιστός δέχεται μόνο την αναγκαία ενέργεια ενώ αποφεύγεται η διάχυση της πλεονάζουσας στο χώρο.

Η συσκευή διαθέτει σύστημα παρακολούθησης της αποδοτικότητας της συνεδρίας με σκοπό τον έλεγχο της αποτελεσματικότητας και το όφελος που έχει ο ασθενής από την θεραπεία.

Είναι η μοναδική συσκευή που διαθέτει τη λειτουργία NRV, με συχνότητες μικρότερες των 300kHz, που δρουν επί των νευρικών απολήξεων και έχουν σαν αποτέλεσμα την αντιμετώπιση της συμπτωματολογίας του πόνου και την αναλγησία.

Οι συχνότητες που παράγει η συσκευή - 215, 430, 645, 300 και 600 kHz - έχουν άμεση επίδραση στους ιστούς και προσφέρουν ταχεία αποκατάσταση.

ATR Med

Είναι η μοναδική συσκευή που διαθέτει τη λειτουργία NRV, με συχνότητες μικρότερες των 300kHz

atr-med

Διαμαγνητική Αντλία

Η θεραπεία με τη χρήση Διαμαγνητικής Αντλίας, μιας προηγμένης ιατρικής συσκευής, κατέχει ξεχωριστή θέση στις φυσιοθεραπευτικές υπηρεσίες

diamagnetic pump

banner

Στοιχεία επικοινωνίας

Laoudikos Laser

Γεωργίου Σεφέρη 118
85100 ΡΟΔΟΣ

Τηλέφωνα

Σταθερό: 2241029900
Κινητό: 6944774627
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργείας

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

08:30 - 13:00, 16:30 - 21:00

 

Ακολουθείστε μας

facebook youtube twitter