Φυσικοθεραπευτικό κέντρο

Το φυσικοθεραπευτικό κέντρο Ρόδου Laoudikos Laser ιδρύθηκε το 2009. Είναι το επιστέγασμα μιας 25ετούς προσπάθειας και ενασχόλησης  με  την φυσικοθεραπεία και αποκατάσταση. Στο Laoudikos Laser θα βρείτε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό στον τομέα της Φυσικοθεραπείας.

Περισσότερα...

jm-medicine

Αποσυμπίεση μέσης - αυχένα

accuspina

Η αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης με την μέθοδο IDD therapy είναι μια αποδεδειγμένη θεραπεία για την κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου, για την οσφυαλγία, την ισχιαλγια, το αυχενικό σύνδρομο και την δισκοπάθεια .

Περισότερα...

Μέθοδος PULLSTAR

pulstar photo

Ξεκίνησε στο laoudikos laser η θεραπεία με την μέθοδο pullstar. Είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος εξέτασης της σπονδυλικής στήλης και θεραπείας ταυτόχρονα!

Περισότερα...

Κρουστικός Υπέρηχος

BTL-5000SWT-POWER trolley 1024x1024

Shock Wave BLT 5000

espa-800

Προφίλ

Το φυσικοθεραπευτικό κέντρο Ρόδου Laoudikos Laser ιδρύθηκε το 2009. Είναι το επιστέγασμα μιας 25ετούς προσπάθειας και ενασχόλησης  με  την φυσικοθεραπεία και αποκατάσταση. Στο Laoudikos Laser θα βρείτε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό στον τομέα της Φυσικοθεραπείας.

 

Διευθύνεται από τον  Παναγιώτη  Χ. Λαουδίκο ο οποίος γεννήθηκε στη Ρόδο το 1965. Το 1983 εισήχθηκε στην ανωτέρα σχολή φυσικοθεραπείας, ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησε το 1987.Μετά τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις εργάστηκε από το 1989 έως το 1991 στο Γ.Ν Ρόδου ασχολούμενος με πληθώρα περιστατικών ορθοπεδικών, νευρολογικών και ρευματολογικών , συνεργαζόμενος με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων. Από το 1991 διατηρεί εργαστήριο Φυσικοθεραπείας στην πόλη της Ρόδου ως ιδιώτης. Παρακολουθεί πληθώρα σεμιναρίων στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό ειδίκεύεται  σε ορθοπεδικές παθήσεις και χρησιμοποιεί μεθόδους αποκατάστασης κατά αποκλειστικότητα στη Ρόδο (Laser, Maitland mobilization, schock- wave,biofeedback,diamagnetic-pump, ισοκίνηση με το δυναμόμετρο kin com,θεραπεία trigger points,atrmed ) κάνει ειδικές έρευνες πάνω στην κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου συνεργαζόμενος με μεγάλο κέντρο αποκατάστασης στην Αθήνα. Περιστατικά από τις έρευνες αυτές θα σας παρουσιάζουμε συχνά στον ιστότοπο μας.

Το  LAOUDIKOS LASER  βρίσκεται  στην  οδό   ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕΦΕΡΗ 118 κοντά στο νοσοκομείο Ρόδου και  είναι το μοναδικό εξουσιοδοτημένο κέντρο  HILTERAPIA (High intensity laser therapy) στο νησί  της Ρόδου 

ATR Med

Είναι η μοναδική συσκευή που διαθέτει τη λειτουργία NRV, με συχνότητες μικρότερες των 300kHz

atr-med

Διαμαγνητική Αντλία

Η θεραπεία με τη χρήση Διαμαγνητικής Αντλίας, μιας προηγμένης ιατρικής συσκευής, κατέχει ξεχωριστή θέση στις φυσιοθεραπευτικές υπηρεσίες

diamagnetic pump

banner

Στοιχεία επικοινωνίας

Laoudikos Laser

Γεωργίου Σεφέρη 118
85100 ΡΟΔΟΣ

Τηλέφωνα

Σταθερό: 2241029900
Κινητό: 6944774627
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργείας

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

08:30 - 13:00, 16:30 - 21:00

 

Ακολουθείστε μας

facebook youtube twitter